Juhannusmakkaraa

Savustushommat elelevät tänäkin kesänä hiljaiseloa, sillä savustuslaite on väliaikaisesti adoptoitu entisen pankinjohtajan, nykyisen kartanonherran, maille johtuen betonikuutiomaisesta asumismuodostani.

Juhannuksena tuli silti nopeasti savusteltua ribsejä:
WP_20160623_002 WP_20160623_001

Myös makkaraa tuli tehtailtua:

WP_20160624_002 WP_20160624_003 WP_20160624_004

  • maudan etuselkä 1,2 kg
  • kassler 1,2 kg
  • kylkisiivu 0,5 kg
  • olut 1 tlk (keitettynä kasaan)
  • kuivattu aprikoosi 200 g
  • kuivattu ”hawaii” hedelmäsekoitus 1 pussi
  • perunajauho 1 dl
  • hieno merisuola 5 tl
  • sokeri 5 tl
  • mustapippurirouhe 5 tl
  • kuivattu persilja 4 tl
  • kaneli 1/2 tl
  • tuore inkivääri hienonnettu 2 rkl
  • sriracha 3 rkl
  • japanilainen soijakastike 2 rkl
  • lihaliemikuutio 1 kpl
This entry was posted in Nauta, Sika. Bookmark the permalink.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s