Savustettu laparulla

Muutama kuunkierto oli ehtinyt vierähtää viimeisimmästä kerrasta savustimen parissa, joten olikin jo korkea aika savustaa joulun kunniaksi erinäisiä eläimestä irroitettuja ruhonosia. Tällä kertaa ruhonosana sai joulun kunniaksi toimia sian laparulla.

WP_20151223_08_40_36_ProWP_20151223_08_52_49_Pro

Klo 9 aamulla savustin tulille ja liha sisään.

WP_20151223_14_05_47_Pro WP_20151223_14_05_39_Pro

3-4 h savustuksen jälkeen.

WP_20151223_16_52_18_Pro

Reilun 6 h savustuksen jälkeen liha käärittiin folioon.

WP_20151223_18_11_27_Pro

8-9 h savustuksen jälkeen. Pinta on melko savuisa. Sisälämpötila reilut 90 C pois otettaessa, eli liha oli ylikypsää.

WP_20151223_18_51_39_Pro WP_20151223_18_22_05_Pro WP_20151223_18_21_22_Pro

Valmista tuotetta. Hyvää oli. Melkein puolet rullasta tuli syödyksi saman tien savustuksen jälkeen. No, onneksi jotain jäi aatollekkin….

This entry was posted in Nauta, Sika. Bookmark the permalink.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s