Pieni välipäivitys

Savustus-äijä on edelleen hengissä vaikka minusta ei olekkaan mitään hetkeen kuulunut. En ole tippunut syvään savustuskuiluun, josta en pääsisi ylös. Olen valitettavasti joutunut jälleen asumaan kesän teräsbetonisessa ihmissäilömössä. En ole päässyt toteuttamaan lihaisia viettejäni riittävästi. Lupaan kuitenkin vielä tämän kesän aikana savustaa/varrastaa/grillata iloksenne, arvon lukijat, jotakin täysin odottamatonta (makkaraa ja palaneita maisseja).

Välivinkki:
Kokeilkaa pekonoida parsojen sijaan parsakaaleja, lopuksi sively hunajalla/siirapilla/bbq-kastikkeella.. On muuten hyviä.

Välivinkki 2:
Jos teette paljon perusgrillausta niin ostakaa muutama halsteri. Ärsyttävien pienten asioiden kääntely grillissä on tällöin 500x helpompaa.

Sivuston kävijämäärät kasvavat vuosi vuodelta, on hienoa huomata, että savustaminen ja todelliset lihanvalmistusmenetelmät kiinnostavat ihmisiä. Esimerkiksi kesäkuussa 2014 sivustolla oli näyttöjä yhteensä 1725 kpl, kun taas kesäkuussa 2015 näyttöjä oli 3627 kpl, eli hieman yli kaksinkertaisesti. Tosin vieläkin sivustolle rantaudutaan laittoman usein hakusanoilla ”sisäfile” ja ”savustus”. Brutaali totuus, edesmennyttä Tony Halmea lainatakseni, on, että fileet ovat perseestä savustusta ajatellen. Käyttäkää mahdollisimman rasvaisia ja sitkeitä ruhonosia, ne ovat sitä oikeaa herkkua. Savustuksella on nyt 149 tykkäystä FB:ssä, tykkääjä numero 150 tulee saamaan palkinnoksi papukaijamerkin.

Loppu.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s