Kevään ensikassler

Kaksi viikkoa sitten tunsin kevään ensikasslerien säteilevän kasvoilleni, joten luontoni alkoi vetämään kohti savustinta. Ja silloin minä savustin, savustin kuin mielipuoli..

Lähtöaineena toimiva kassler painoin 2,6 kg ja savustuslämpötila oli 100-150 astetta. Paistamista edeltävänä iltana sivelin lihan sinapilla ja vedin pintaan kuivamausteet.

WP_20150502_006 WP_20150502_008

Neljän-viiden tunnin savustuksen jälkeen pintaan siveltiin bbq-kastiketta.

WP_20150502_009 WP_20150502_010

Viiden-kuuden tunnin kohdalla liha pyöräytettiin folioon kuivumisen välttämiseksi.

WP_20150502_013 WP_20150502_018

Savustus kesti 8-9 tuntia.

This entry was posted in Sika. Bookmark the permalink.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s