Rapeanahkaisia wingsejä uunissa

Iltaa.

Kerrostalon järjestyssäännöistä johtuen en voinut tälläkään kertaa savustaa lihaa iloksenne vaan jouduin tyytymään sähköuuniavusteiseen lihankappaleeseen. Harhaoppiset väittävät että savustimet eivät muka kuulu kerrostalohuoneistoihin. Kävisivät Venäjällä.

Yön menu sisälsi wingsejä, uunissa, rapeanahkaisina. Uunissa valmistamalla näille pikku kanankappaleille käy helposti niin, että ne joko jäävät löysiksi, tai sitten kuivahtavat kasaan.

Hätä ei ole tämännäköinen, sillä nyt aion kuitenkin paljastaa tämän esi-isiltä perityn muinais-suomalaisen 1300-luvulta peräisin olevan pyhän reseptini, jolla nämä lihankappaleet on mahdollista valmistaa katseenkestäviksi myös sähköuunissa. Pelokkaimmille tiedoksi, reseptin hallitseminen ei vaadi integraalilaskentaa eikä sarjakehitelmiä.

Vaihe 1.

WP_20150131_002 WP_20150131_001

Tunge kanat pataan/uunivuokaan ja mausta mielesi mukaan. Laita kansi päälle (vuokaan folio). Kytke sähköuunin lämpötilan säätöarvo 180 asteeseen. Uunita niin kauan kunnes luut lähtevät irti vetämällä. Ota uunista ulos ja anna jäähtyä noin huoneenlämpöön. Kaada pohjalle tullut neste ulos ikkunasta ja lausu loitsuja. Ikkunasta kaataminen on ehdoton edellytys onnistuneelle lopputulokselle.

Vaihe 2.

WP_20150131_004 WP_20150131_006

Kanojen jäähdyttyä huoneenlämpöisiksi kytke uuni grillivastuksille 250 asteeseen. Tässä välissä padan pohja kannattaa öljytä kiinni palamisen välttämiseksi. Laita pata uuniin ja paahda niin kauan kunnes nahka on rapea.

 

Hyvää yötä.

Ps. Jos olet kyllästynyt Texas Peteen, niin kannattaa kokeilla Heinzin vastaavia hot sauceja

Mainokset
Kategoria(t): Lintu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s