Kanankoipi (rapea nahka)

Tein hieman tuttavuutta joululahjani, valurautapadan, kanssa. Valmistin kanankoipia. Kanankoipiin saa rapean nahan ensin hauduttamalla niitä padassa/folioidussa vuoassa matalassa lämpötilassa, jonka jälkeen koivet grillataan tahi paistetaan uunissa kovassa lämmössä.

WP_20150103_001

Koivet pataan. Uunin lämpötila 140 astetta.

WP_20150103_002

Tunnin paistamisen jälkeen hieman vihanneksia mukaan.

WP_20150103_003

Pata saa hautua 2-3 h. Koivet ovat kypsiä kun liha irtoaa helposti luusta. Tämän jälkeen koivet nostetaan uunipellille ja annetaan jäähtyä. Kun koivet ovat jäähtyneet huoneenlämpöisiksi, ne laitetaan uuniin 225 asteeseen ja paahdetaan nahka rapeaksi grillimoodissa. Tämä työvaihe kannattaa tietenkin toteuttaa grillaamalla jos mahdollista. Lopuksi pintaan voi halutessaan sivellä jotakin glaseeraustöhnää. Padassa hautuneet kasvikset ja juurekset ovat hyvä lisuke.

WP_20150103_007 WP_20150103_006 WP_20150103_008

Rapeaa nahkaa.

This entry was posted in Lintu. Bookmark the permalink.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s