Vuoden 2014 liha ja lisuke

On jälleen tullut aika julistaa vuoden liha ja lisuke!

Kulunut vuosi 2014 oli jälleen sangen hedelmällinen savustusvuosi. Uusia asioita tuli kokeiltua ja ehkä jotakin myös opittua. Tietenkään en ehtinyt savustamaan ja grillaamaan niin paljon kuin olisin halunnut, koska savustusvehkeet sijaitsevat vanhempieni luona ja itse en ole enää hetkeen asunut samassa osoitteessa.

Vuoden liha:

IMG_0044.JPG

Valuraudassa paistettu entrecote oli loppuvuoden yllättäjä. Liha oli sekä murea, että todella mehukas. Lihana entrecote on jo valmiiksi mureaa ja mehukasta, mutta papaijamarinadi ja valurautapata veivät lihan ylemmille tajunnan tasoille (tai ainakin kuvittelen niin). Valinta tosin poikkeaa hieman protokollasta, koska liha ei ole ollut lähelläkään savustinta. Armahtakoon luoja minut synnistäni.

Entrecote valurautapadassa

Vuoden lisuke:

IMG_0043.JPG

Vuoden lisuke on bulgog-dressing. Perusteluna sanottakoon, että se vain maistuu hyvälle. Bulgog-dressingin resepti on napattu Tomi Björkin kokkiohjelmasta.

Bulgog-dressing
Resepti löytyy alhaalta.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s