Tiikeriravunpyrstöjä valkosipulikastikkeessa

WP_20141223_016

  • valkosipulinkynsi 10 kpl
  • voi
  • rypsiöljy
  • limen mehu 1 kpl
  • jotain rapuja
  • sweet chili sauce
  • cayennepippuri
  • paprikamauste
  • valkopippuri
  • valkoviinietikka
  • suola
  • sokeri
  1. Silppua valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna pannulla voita ja rypsiöljyä. Lisää valkosipulit ja paista kunnes ovat saaneet hieman väriä (ei rapeiksi asti).
  3. Lisää pannulle ravut sekä paprikamaustetta, cayennepippuria, valkopippuria, suolaa, etikkaa ja limen mehu
  4. Kun ravut ovat lähes kypsiä lisää sokeria
  5. Ota pannu pois levyltä ja lisää sweet chili saucea
  6. Maista ja lisää mausteita mausteita jos tarpeen

Voidaan nauttia heti lämpimänä tai laittaa jääkaappiin muhimaan ja nauttia seuraavana päivänä kylmänä. Huom, jos käytät esikypsennettyjä rapuja, niin lisää ravut vasta aivan lopussa kuivumisen välttämiseksi.

This entry was posted in Kala/merenelävät. Bookmark the permalink.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s