Persikkasangria, vartaita

Persikkasangria

WP_20140725_002

  • persikkaa viipaleina 3 kpl
  • roseviini 1 plo
  • appelsiinimehua 2-3 dl (vielä parempaa jos viitsii puristaa itse!)
  • limen mehu 1 kpl
  • vapaavalintaista likööriä 1-2 dl
  • kivennäisvesi 2-3 dl
  • jääkuutioita!

Hyvää sangriaa, tutustu myös toiseen versioon.

Broilerinmaksavartaat

WP_20140727_002 WP_20140727_003WP_20140727_010WP_20140727_011

Broilerin maksaa käärittynä pekoniin + punasipulia (kevät). Ennen grillausta suola+mustapippuria pintaan.


Kanavartaat

WP_20140727_009 WP_20140727_006 WP_20140727_005

Kanan paistileikeittä ja paprikaa glaseerattuna bulgog -kastikkeella. Bulgogi-soosia kannattaa keittää ennen glaseerausta kasaan, jotta glaseeratessa kastike liimaantuu hyvin lihojen pintaan. Ennen grillausta suola+mustapippuria lihojen pintaan.

 

WP_20140727_004 WP_20140727_007

Yleiskuvaa.

This entry was posted in Juomat, Lintu. Bookmark the permalink.

Yksi vastaus artikkeliin: Persikkasangria, vartaita

  1. Paluuviite: Glaseerattu entrecote ja vaalea sangria + salaatteja | Savustus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s