Savustettu porsaan sisäfile ja bulgog -kastike

 

Savustettua porsaan sisäfilettä ja bulgog -kastiketta, mehukas yhdistelmä.

WP_20140720_002WP_20140720_006 WP_20140720_007 WP_20140720_008WP_20140720_005

 

Sisäfileen päälle hierottiin perus suola-, mustapippuri-, öljy -kombo. Aluksi fileet ruskistettiin kuumilla hiilillä. Lisukkeena oli nakkeja ja eineslihapullia. Lämpötila näytti paiston aikana reilua 200 astetta, mutta todellisuudessa paistotason korkeudella lämpötila on n. 150 astetta. Pitänee siirtää lämpömittari oikeaan kohtaan. Savustuspuuna tuttua ja turvallista kuoretonta leppää.

WP_20140720_013

Säätila atmosfäärissä oli keskivaikea.

WP_20140720_012 WP_20140720_010

Lopussa sisälämpötila 67 astetta, jonka jälkeen folio&sanomalehteen vetäytymään reiluksi puoleksi tunniksi.

WP_20140720_021 WP_20140720_017 WP_20140720_018

Lihan kypsyys täydellinen.

WP_20140720_009 WP_20140720_015

Bulgog -kastike. Mirin korvattiin valkoviinietikalla, seesaminsiemenet 2 rkl seesamöljyllä. Uskomattoman hyvä kastike lihan kanssa!

WP_20140720_003 WP_20140720_004 WP_20140720_001

 

Folionyytit:

  • vihreä omena 3kpl
  • säilykepersikka 1 prk
  • kevätsipuli varsineen 3 kpl
  • punainen paprika 1 kpl
  • pikkumaissi (säilyke) 1 prk

Mausteet:

  • suola
  • mustapippuri
  • kalakastike 2 rkl
  • tumma soija 1 rkl
  • hunaja
  • tuoreen limen mehu 2 kpl

WP_20140720_019 Valmis nyytti. ++

 

 

 

This entry was posted in Kastikkeet, Sika. Bookmark the permalink.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s