Omenaista bbq-hilloa 2.0

Paljon on vettä virrannut kanaalissa sitten viime kerrasta, nimittäin omenaisen bbq-hillon tekokerrasta. Nyt ajattelin valmistaa kyseisestä jumal-hillosta version 2.0. Versio 1.0 voi käydä latailemassa täältä.

WP_20140707_002WP_20140707_003

Omenat soseeksi tehosekoittimella

WP_20140707_004

Valkosipuleille sama tehosekoitinkäsittely

WP_20140707_005

Raaka-ainerepertuaari

WP_20140707_006

 

Kaikki aineet kattilassa

WP_20140707_008 WP_20140707_009

Valmista hilloa. Keittoaika 2,5 h.

Ainemäärät:

  • omena, kuorimaton 1,4 kg
  • ketsuppi 2 dl
  • omenaviinietikka 2 dl
  • brandypullon pohjat ~ 0,5 – 1 dl
  • hillosokeri 350 g
  • valkosipulinkynsiä kourallinen
  • hunaja 2 rkl
  • sriracha a.k.a kukkomauste 3 rkl
  • naga jolokia chilikastike 0,5 tl
  • merisuola 1 rkl
  • cayennepippuri 1 tl
  • paprikajauhe 3 rkl
  • sipulijauhe 1 rkl
  • kaneli 0,5 tl

Sopii kaikkeen.

This entry was posted in Kastikkeet. Bookmark the permalink.

Yksi vastaus artikkeliin: Omenaista bbq-hilloa 2.0

  1. Paluuviite: Vieras grilli | Savustus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s