Ribsejä vartaassa (hawai style)

Valmistin porsaan ribsejä vartaassa.

WP_20140628_001 WP_20140628_002

Sinappia ja grillimaustetta

WP_20140628_004 WP_20140628_006 WP_20140628_005

Stuffasin ribsit hedelmätäytteellä. Omenaa, appelsiinia, punasipuli, kuivattua aprikoosia, tuoretta chiliä ja limen mehu. Mausteeksi hunajaa, salviaa, suolaa ja mustapippuria.

WP_20140628_009WP_20140628_008

Verkolla rullaksi ja vartaaseen.

WP_20140628_011

Välijuoma.

WP_20140628_015 WP_20140628_013 WP_20140628_016

 

 

 

Sanomalehteen rulla vetäytymään.

WP_20140628_012 WP_20140628_014

Uusia perunoita.

WP_20140628_023 WP_20140628_022 WP_20140628_019 WP_20140628_032 WP_20140628_034 WP_20140628_035

 

Liharullaa paistettiin 3-4 tuntia. Ribsit olivat TODELLA mehukkaita. Jos vertaa savustamalla valmistettuun, niin luonnollisesti vartaassa valmistetun lihan pinta on neutraalimman makuinen, mutta lihan sisäinen mehukkuus ehkä pykälän parempi. Vartaassa lihan pintaan nouseva neste ei pääse tippumaan pois, vaan pyörimisliikken johdosta se jää valelemaan lihan pintaa (tämä pitää lihan mehukkaana). Myöskin sisällä olevien hedelmien mehu kostutti lihaa paistamisen ajan.

 

 

This entry was posted in Sika. Bookmark the permalink.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s